Senaste nytt

Senaste nytt

Ornsteins blogg

Här skriver vi om vad som hänt på senare tid.

Snart passerar jag "döhalva"...

Blandade tankarPosted by Elisabeth 2011-01-10 20:20:36

Har ingen ångest eller kris över att fylla år och passera "döhalva", som de säger här i Värmland. Och skönt är väl det! Hade ett trevligt kalas i lördags med släkt och en del vänner. Körde valfri ankomsttid/"öppet hus," så det var fullt hus mellan kl. 15 och 23. Fick en massa blommor och presenter och hade en riktigt trevlig kväll. Synd bara att man inte hinner umgås ordentligt med alla! På själva dagen blir det bara syster och systerson som kommer (tror jag, ska tilläggas), ska bli trevligt. Fyller ju på en vardag och får därmed permission från jobbet (ja, det heter så) och ska bara njuta av att vara ledig.

Får se om jag vågar kasa ut på isgatan här på gården. Man får väl passa sig när man blir gammal! Vilka otroliga kontraster, och vad fort det växlar, den här vintern. Helt sanslöst! Dagen till ära kommer Hanna för att klippa Jena också. Behövs verkligen, hon ser ut som en björn igen. Inget fel på hårväxten där i alla fall...

Nu ska jag äta lite rester från festen. Tänk om man finge gotta sig med rostbiff varje dag, mums!

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.