Senaste nytt

Senaste nytt

Ornsteins blogg

Här skriver vi om vad som hänt på senare tid.

Kör väl ett till när jag är i gång!

HästarnaPosted by Elisabeth 2010-12-01 19:56:30

Illit har hittat en ny kompis! Maria T från Deje kommer hit ett par dagar i veckan och grejar och rider. Det mår i alla fall Illit bra av, tror Maria tycker det är kul också.

Tyvärr är det ju snudd på outhärdligt kallt. -18,5 den 1 december är inte ok!Man måste ju få vänja sig succesivt. Ingen direkt snö gör ju ridmöjligheterna väldigt begränsade dessutom. Som tur var hade Herbert sladdat ridbanan innan det frös i alla fall, så den är relativt slät. Tyvärr har hästarna bara två brodd i varje fot vilket orsakat sårskador på Jena (gått omkull) och en sträckning hos Illit. 16 dagar kvar till skoning känns inte bra smiley

  • Comments(1)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Maria T 2010-12-26 00:12:21

Visst är det är kul! :) Stormtrivs tillsammans med Illit och hennes underbara ägare!!! :) MEN jag måste erkänna att jag INTE tycker om kylan!!! :( Sist jag var ut till stallet en snabbis och fixade höet, höll jag på att förfrysa både fingrar och tår! -25 grader, det är ju fruktansvärt!!! *muttrar* Nåja, det är ju "bara" ca 2-3 månader kvar till våren, så jag försöker kämpa vidare i kylan... :p ;)