Senaste nytt

Senaste nytt

Ornsteins blogg

Här skriver vi om vad som hänt på senare tid.

Lugn helg

BackenPosted by Elisabeth 2010-01-31 21:15:55

Den här helgen har det i stort sett inte hänt något alls. Har bara städat och matat hästar.

I natt var det riktigt kallt igen, så det har gått åt lite hö. Nästan -24 grader och ponnyerna + Tosca ute i hagen. Fick nästan lite dåligt samvete. Fast de fick extrahö vid tolv i natt, så det gick ingen nöd på dem. De har ju sitt lilla hus också dit de går in och sover ihop.

Städningen blev riktigt grundlig och avloppet till handfatet på toan fick sig en rengöring (mycket välbehövligt!!!). Bytte lakan och har tvättat en massa maskiner med tvätt. Bland annat mattorna som Line bajsade på när Herbert var daghusse smiley. Tänk så duktig man känner sig när det är klart! Den här veckan åker Line med sin familj till Branäs, så det blir inget passande eller bajsande. Om inte katterna missar lådan förståss! De fick förresten en ny klöspinne inne idag och Fia blev sååå lycklig och gick lös på den med alla fyra tassarna smiley.

I morgon ska jag och en arbetskamrat gå på bio. "It´s complicated", hoppas verkligen att den är bra, så sällan som jag hittar på något kul.

Herbert jobbar duktigt med sina ansökningar till olika jobb. Hoppas han får napp snart... Slöseri med mycket kunskap som inte utnyttjas!

  • Comments(0)//blogg.familjenornstein.se/#post55