Senaste nytt

Senaste nytt

Ornsteins blogg

Här skriver vi om vad som hänt på senare tid.

Back in business...

Blandade tankarPosted by Elisabeth 2010-01-07 20:23:24

Jaha, idag var jag tillbaks på jobbet efter 15 dagar ledigt. Kändes väl rätt ok. Fullt upp att göra i alla fall, det är skönt. Hatar att ha för lite att göra. Fick prioritera helt andra saker än det jag tyckte var viktigast. Det gäller att hålla sig väl med dem vi finns till för = ) d.v.s. läsarna.

Blir snart galen på kylan. +17 grader inne och -18-20 ute mest hela tiden. Natt till igår hade vi -28,4 grader C. Vilket resulterade i några timmars vattenbrist när hydroforen frös. Lyckligtvis hade det inte gått längre än att Herbert kunde fixa det med en värmefläkt i hydroforrummet några timmar. Dörren hade tydligen inte varit tät på grund av att den slagit sig lite. Alltid är det något... På jobbet var det i alla fall varmt nu, gött! Innan jul var det svinkallt, så jag hade klätt mig som hemma ungefär med långärmat + fleecetröja. Behövdes inte kan jag säga.

Jena och Illit blir lite galna när det är kallt. smileyIdag när de skulle in fick de stôlleryck och sprang runt och bockade och brallade åt varandra. De står i varsin hage med lite eltråd emellan. Eller snarare stod... Jena lyckades sparka av grindstolpen under en av sina backutsparkar, och vips kom Illit på att det var fritt fram. Och då blev det mera cirkus. Ingen skadad i alla fall, som tur var. Havrehinken fick tas fram för att få in dom. Fördelen var att Jena därmed i alla fall hade rasat av sig lite överskottsenergi ,från 4 dagars vila, innan Herbert skulle rida henne. smiley

  • Comments(0)//blogg.familjenornstein.se/#post53