Senaste nytt

Senaste nytt

Ornsteins blogg

Här skriver vi om vad som hänt på senare tid.

Ännu en efterlängtad helg har tagit slut

Blandade tankarPosted by Elisabeth 2009-02-15 21:43:52

Varför ska helgerna ta slut så fort? Man går och väntar redan från onsdagen och så blir det fredag och sen tog helgen slut... Var och såg på After Dark i fredags. Kanonbra show, men hur i hela friden kom man på att vara i idrottshuset på Sundsta??? Kändes så himla fel! Ett otroligt duktigt och samspelt gäng, duktiga dansare och artister med lite självironi som har spelat in parodier på sig själva. Och otroligt mycket snygga klänningar, Erika skulle ha blivit helt till sig över alla presumtiva balklänningar!

Lördagen gick, som så många andra dagar, i ridningens tecken. På morgonen var vi uppe hos Linn H. på hoppkurs (H. + Jena) för Stefan Spaak. Det gick över all förväntan, även om Jena var väldigt stressad när vi skulle göra i ordning henne inne i ridhuset. Herbert var jättenöjd och Jena verkade tycka att det var kul att få hoppa igen. Skönt med ordentligt med utrymme. Ronny hjälpte till och drog dit oss med sin fina Subaru Forester. Stort tack ska han ha för det! Backen upp till ridhuset är både brant och hal. Hem gick det bra med vår egen klena Volvo. På eftermiddagen var det min tur att rida privatlektion på Björkliden igen. Hade Baloo igen och det gick mycket bättre den här gången. Dels är det lättare när man har ridit hästen innan och dessutom hade jag inte lika ont i axel och armbåge, redan innan start, som förra gången. Red bland annat förvänd sluta på volt i vänster varv för att stärka hans svaga vänstersida. Det var jobbigt för oss båda. Baloo är en väldigt snäll och söt häst, lite typ Illit, som helst skulle lägga huvudet i knät på en och gosa när man håller på och gör i ordning. Mindre mysigt var alla vita hår som han fällde. Herregud! Blev påmind om varför jag alltid sagt blankt nej till att skaffa en skimmel! Tosca, numera 2 år fyllda, och Lotta har varit ute med "geten" både lördag och söndag och det har gått jättebra. Tog lite kort på Tosca idag när hon var förspänd. Har lagt ut dom på vårt Fotogalleri, tillammans på de bilder vi hade sen tidgare.

Idag har jag inte gjort många knop utöver det vanliga stalljobbet. H. tog stallet själv i morse så jag fick ligga kvar. Det var väldigt skönt och när jag väl gick ut så var det varmt och skönt ute, typ -4.

Ikväll har lilla rädda Kattis tillbringat kvällen inne! Hon har legat och myst i fåtöljen framför spisen och nu ligger hon på en matte utanför badrummet och sover. Det känns gött å se henne! Tyvärr luktar hon urk, eftersom hon mestadels ligger på dynghögen och väntar på möss annars. Men vad står man inte ut med nuförtiden! Fia, porslinskatten, bärs både nu och då ut och in mellan sadelkammare och hus! Snacka om bortskämd!!! Men söt!

Ska nog tänka på lite sömn nu. Natti natti.

  • Comments(1)//blogg.familjenornstein.se/#post42